Tracker|Orphanz|FZShows|Catalogue| FAQ |Search |Register|Mail us

Profile |Log in to check your private messages |Log in|Chat Room|Scrapbook|Zappateers map
azureus problem ???  
Post new topic   Reply to topic    www.zappateers.com Forum Index -> Questions, Questions, Questions... -> Technical Mumbo-Jumbo For Board & Tracker
Author Message
ansley
Joined: 2005-01-25
Posts: 200
Location: Geneva
switzerland.gif
Post 2005-08-04 12:09   [Quote] 
i have a strange problem with azureus (BT client) since we change of tracker:
sometimes i can't connect to some peers or being connected,
i see peers and surely peers see me but they can't link together.

is there a special set up to fix that ?
does someone else experience the same probleme ?

thx ansley
Back to top
 [Profile]  [PM] 
WIU2B
Contributor
Joined: 2004-08-24
Posts: 3273
netherlands.gif
Contributor
Post 2005-08-04 13:53   [Quote] 
I'm also having some problems with this tracker. Especially when there are not too many seeders.
Just finished a download on Dime (Jeff Beck) with my max 60 kB/s. Here I try to download the fillers for 88-05-04 Rotterdam and get 1-2 kB/S connected to 4 seeds (currently 12 seeding) and 1 peer.

???? Just don't know.

a bit off topic

Seems this is the cause of my problem. Anyone else affected by this?

Internet traffic in the UAE is being affected after a submarine cable linking Mumbai and Penang was cut yesterday, taking out four of Etisalat's 19 links. E-Company marketing manager Farooq Hasan said broadband customers who use the net for gaming and peer-to-peer applications will be most affected. No indication was given as to when the problem would be rectified.

Houston I have a problem.

_________________
'Some of you might think this is weird . . .
No wonder . . . it's not exactly normal, but what the fuck?'
Back to top
 [Profile]  [PM] 
moondog
Joined: 2005-08-02
Posts: 6
blank.gif
Post 2005-08-04 16:21   [Quote] 
are you using the most up to date version of azureus? i know any version 2.3.x.x has had problems with other trackers as well.
Back to top
 [Profile]  [PM] 
CheepnisAroma
Contributor
Joined: 2004-12-09
Posts: 7403
Location: Way down in France
EU.gif
Contributor
Post 2005-08-04 16:39   [Quote] 
Strange, it works fine here. The latest version is 2.3.0.4.

Maybe their website can help with your problem:
http://azureus.sourceforge.net
Back to top
 [Profile]  [PM] 
WIU2B
Contributor
Joined: 2004-08-24
Posts: 3273
netherlands.gif
Contributor
Post 2005-08-04 16:42   [Quote] 
I also use Bit Tornado and it doesn't make any difference. Like Walk and I are 'not compatable'
When he puts up a sample, I can't download unless some others have. This is weird.

_________________
'Some of you might think this is weird . . .
No wonder . . . it's not exactly normal, but what the fuck?'
Back to top
 [Profile]  [PM] 
LudzNL
Contributor
Joined: 2004-12-11
Posts: 3231
netherlands.gif
Contributor
Post 2005-08-04 18:56   [Quote] 
Maybe try something different:
ABC
Sofar it works fine here, maybe not that sophisticated, but its working
'Have a good one'

_________________
Related music and more on youtube: LudzNL
Back to top
 [Profile]  [PM] 
ansley
Joined: 2005-01-25
Posts: 200
Location: Geneva
switzerland.gif
Post 2005-08-04 20:20   [Quote] 
i have the lastest azureus and java versions.
i 'll try to change my client
i'll see if it works better
Back to top
 [Profile]  [PM] 
hardpad
Joined: 2005-04-07
Posts: 22
uk.gif
Post 2005-08-25 11:00   [Quote] 
Some users are just not connectable - that's the way it is. If people are using things like Peer Guardian or Protowall, this could also [accidentally] prevent\block connections.

Personally I use Azureus & Protowall & I D\L 24\7 & still have problems sometimes completing\seedng some torrents - I get there in the end tho'..!!
Back to top
 [Profile]  [PM] 
Chucko
Joined: 2005-02-13
Posts: 10
Location: Silicon Valley, CA, USA
Post 2005-08-27 06:09   [Quote] 
I use Azureus 2.3.0.4 on Mac OS X 10.4.2 and have been getting a lot of 'scrape disabled' status on Zappateers torrents - after they're fully downloaded. This only happens with the Zappateers tracker. Is anyone else seeing this? I'm behind a firewall, but I've got the appropriate ports forwarded.
Back to top
 [Profile]  [PM]  [www] 
New topic title
Forum for new topic
 
Page 1 of 1
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.zappateers.com Forum Index -> Questions, Questions, Questions... -> Technical Mumbo-Jumbo For Board & Tracker All times are GMT

 

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group, TorrentPier © Meithar